DIGITAL DRIVE ACADEMY

BLOGS

Jaunumi digitālajā mārketingā

ESI LIETAS KURSĀ

Uzzini praktiskus padomus, kā uzsākt uzņēmējdarbību, piesaistīt klientus internetā un pārdot efektīvāk ar digitālo mārketingu!

Mājaslapas

Iekšējais, ārējais un lokālais SEO — kāda ir atšķirība?

Visticamāk, tā Tu esi saskāries ar trim jēdzieniem — iekšējais, ārējais un lokālais SEO. Šajā bloga rakstā ieskicēsim, kas tad SEO vispār pats par sevi ir, kam tas ir paredzēts, kā arī apskatīsim galveno SEO veidu ieguvumus un atšķirības.

Četru cilvēku komanda, kas veido ētisku mārketinga komunikāciju krīzes laikā
Digitālais mārketings

Kā piekopt ētisku mārketingu?

Šajā bloga rakstā mēs esam apkopojuši pāris ieteikumus ētiskam mārketingam, ko var piekopt ikviens zīmols krīzes situācijās.

Datora monitors ar SEO draudzīgiem attēliem mājaslapā
Mājaslapas

Kā soli pa solim sagatavot SEO draudzīgus attēlus?

Šajā bloga rakstā es Tev izstāstīšu soli-pa-solim veidus, kā sagatavot savus attēlus SEO draudzīgā veidā, lai Tava mājaslapa varētu ierindoties pēc iespējas augstākās pozīcijās.

Pārdošana

Kā atšķiras B2C un B2B mārketings?

Uzņēmēji bieži apjūk, mēģinot produktu vai pakalpojumu pārdot biznesam, tātad, darbojoties B2B jomā. Kāda tad ir atšķirība, pārdodot B2C jeb “bizness-klientam” jomā vai pārdodot B2B jeb “bizness-biznesam” jomā?

Bizness

Kāpēc Tava ideja vai bizness nepelna?

Kādreiz gan manas, gan tagad manu klientu idejas bieži vien nenostrādā un izgāžas – tiek iztērēta kaudze naudas reklāmā, mārketinga materiālos, produkta izstrādē un beigās izrādās, ka cilvēki vienkārši nepērk. Kāpēc tā notiek?

Mūsu mārketinga noslēpumi Tavā
e-pasta kastītē!

Gribi uzzināt, kāpēc 6 139 darītāji, uzņēmēji un mārketinga entuziasti paliek pierakstījušies mūsu iknedēļas jaunumiem? Atstāj savu e-pastu zemāk un uzzini!

Tavi dati ir drošībā. Mēs Tev nesūtīsim spamu un nepārdosim Tavus datus trešajām pusēm, kā arī jebkurā brīdī varēsi atrakstīties! Vairāk lasi privātuma politikā.

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājaslapas lietošanas pieredzi.